Ilona Lammertink

Ook in haar privť-leven hebben kinderen altijd een grote rol gespeeld. Het heeft voor haar altijd vastgestaan dat zij een kind wilde adopteren. In 1988 ging zij naar BraziliŽ en adopteerde daar haar dochter Myrthe. In 2004 reisde zij samen met Myrthe terug naar BraziliŽ en bezocht Myrtheís biologische moeder, broertjes en zusjes. De levensgeschiede-nis van Myrthe is door Ilona vanaf de geboorte van haar dochter zorgvuldig opgetekend en heeft haar geÔnspireerd tot het schrijven van een uniek boek, wat behalve een biografie ook een verhaal is over adoptie en over een bijzonder Zuid-Amerikaans land met haar cultuur.

 

Kinderen worden met dit boek niet vergeten: een deel van de opbrengst is bestemd voor kinderhulpprojecten in BraziliŽ en Zuid-Afrika. Voor nadere informatie over deze projecten kunt u de links elders op deze pagina raadplegen.

Gekleurd door BraziliŽ

PIJLABO

Telefoon: (013) 5470701

Fax: (084) 716 55 39

E-mail: ilowitz@pijlabo.nl

Ilona Lammertink (1957) heeft zich gedurende haar carriŤre altijd gericht op het wel en wee van kinderen. Als verpleegkundige heeft zij enkele jaren gewerkt op de kinderĖ en kraamafdeling van een ziekenhuis in Aruba. Terug in Nederland heeft zij de opleiding tot Yogadocente gevolgde met aantekeningen voor kinder- en zwangerschapsyoga. Daarna volgde zij de opleiding ďintegratieve kindertherapieĒ aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en startte in Tilburg een praktijk als kindertherapeute.

Contact:

©foto:† Hendrik-Jan van Beek